Vein postia toissapäivänä kaupungintalon luukulle ja kaivelin samalla muistilappuani, siinä luki jotta muistapa ostaa Isoveli-lankaa. Annoin kirjekuoret neuvonnan tädille, joka oli puhelimessa ja sanoin iloisesti, melkeinpä hellästi: "Isoveli!"

No Sisko muistaakseni vastasi kerran töissä puhelimeen palvelualttiisti: "Maanantai!"

Tänään ostimma Veikalle kengät, raukka oli raahustanut rujoilla lenkkareilla monta lumista märkää päivää. Ilokseni kenkät maksoivat alle 40e, jonka kunniaksi kävimme kahvillakin. No siellä oli se herbalife-jälleenmyyjä, jolle olin kertonut ettei meillä käytetä maitoa(kaan). Siihen istuessamme Mies sanoi: "Tuo kahvi on minun missä on maitoa!" Aargh. Onhan se toki eri asia, kun Mies ei juo kahvia kotona ja kahvilassa laittaa tirauksen maitoa kuin että sekoittaa herpalaiffia kahteen ja puoleen desiin laihaa terveysmaitoa. Onhan?

Eilen kysyin lääkärillä "ai minäkö" kun hän kysyi jotain terveydentilastani. Kukas muukaan, ei huoneessa ollut meidän lisäksi ketään.

Tänään olin ostavinani alushousut, mutta unohdin ne hyllyynsä. Kassalla ihmettelin sitä isovelilankaa, että miksi niitä on kaksi.

Mitähän vielä ehtiikään, päivä on vasta puolessa.

Korppuasema sentään korjaantui ja löydettiin vanhoilta korpuilta vanhoja omituisia kuvia:

2095407.jpg