Mikä siinä on että nostalgian väreet kiipivät selkärankaa löytäessäni tällaista kangasta kirpparilta - ja vain 4e/6kpl!
1972354.jpg
Kankaat muuntuvat käsilaukuiksi, kasseiksi ja nukeiksi. Tai jotakin.

Vielä on mainittava eilinen aamu-usva, suoraan Avalonista.
1972365.jpg

Tänään kävimme torilla tsiigaamassa kummallisvaaliehdokkaita. Ensin seisoimme tovin "maalitaulujen" edessä ja tutustuimme myös livenä yhteen ehdokkaaseen (SDP), joka olisi tarjonnut kahvit heidän kojussaan mutta siellä oli vain vehnäpullaa. Puoliso meni sitten haastattelemaan kristillisdemokraattien ehdokkaita, koska sieltä sai kahvia, pullaa JA suklaata. Siitä sukeutuikin pitkä ja monipuolinen, antoisa keskustelu. Ehdin itse käydä aamiaisella Maalaisvakassa ja tuhlaamassa rahaa neulelankoihin (eikö tälle ikinä tule loppua...?), mutta kukkakauppaan en ehtinyt. Keskustelussa vierähti reilu ja raikas tunti, oli kylmä ja vieressä soiva intiaanimusiikki summasi hyvin yhteen aamun ex-tempore-fiiliksen. Löysimme ehkä oman ehdokkaamme, mutten kerro mistä. Sen verran salaperäinen saa olla.

Loppupäivä on mennyt muissa rutinoissa, en ole saanut edes tiskattua kokonaan (kamala läjä) kun musiikkikoneesta loppui akku kesken. Katsoin telkkaria, ompelin jotain, imuroin kärpäsiä ja muistin lämmittää ruokaa. Kohta haetaan pikku-ukko hoidosta ja mennään kirjastoon, Veikka raahaa kitaransa tunnille ja aion hakea kaupasta suklaata vaikka se tekeekin haavoja suuhun.

Mies päätti siirtyä käyttämään Wagner-mukin sijasta Muumipappa-mukia. Uudet tuulet puhaltavat. Minun on siis vaihdettava Vilijonkkani Muumimammaan. Huomenna aamulla lähden Tampereelle erikoisen erikoiselle lääkärille. Wish me luck!