Kesäidentiteetti vaarassa! Tänä vuonna koulu ei järjestä perinteistä kevätjuhlaa, ei edes ollut yhdistettyä äitienpäivä-kevätjuhlaa. Lapset viettivät viime yön koulussa ja huomenna menevät keskustaan kirkkoon; siellä kai Suvivirsikin lauletaan mutta sinne emme ehdi mukaan. Mistäs minä poloinen nyt liikutun???

Vaikka siitä, että on Pojan 11-vuotissynttärit. Tähän aikaan yksitoista vuotta sitten hän oli pienoinen mustakarvainen nyytti valkeissa vaatteissa, valkeaan peittoon kapaloituna. Kesäkuumalla kun nostin hänet vuoteestaan jäi valkealle lakanalle karvainen vauvanmuotoinen läikkä. Hänhän oli kuin pieni apina. Nyt samainen apina soittaa Guitarheroeta olohuoneessa mossaten eilen leikattua kuontaloaan, yllä on paita jossa lukee "Aina saa kiljua ja riehua", asennettuna odottaa pleikkari kakkonen ja joku hurja fantasiapeli. Yksitoista vuotta sitten hän imutteli tissiä eikä mistään mukavammasta tiennytkään. Kohta taas koittanee se aika uudestaan... :-D

Yksitoista vuotta sitten rakas Ystäväni oli mukana synnytyksessä. Minun tuekseni oli lupautunut peräti kolme tuttua kätilöä mutta kaikki olivat estyneitä. Soitin tuskissani Ystävälle puoli kuudelta aamulla ja kysyin josko tulisi mukaan laitokselle. Taisi sanoa jotain sinne päin ettei tuosta voine kieltäytyäkään, ja saikin ikimuistoisen aamupäivän. Kiitos vielä Ystävälle, Janski olet kultainen. Muistaakseni ensimmäiset sanat kun hän näki vastasyntyneen kokonaan kuuluivat seuraavasti: "Silla on pippeli!! Sillä on pippeli!!!"

1600236.jpg
Tästä...
1600247.jpg
... tähän!