Kävin tänään katsomassa Ilovalmarin kanssa mullikan paloittelun tuossa naapurissa, poika itse halusi mennä katsomaan. Mikäs siinä. Kyllä ihmisen (ja mieluiten pienestä saakka) pitää tietää mistä ja miten liha tulee jos sitä kerta syö. Se oli hyvin mielenkiintoista. Siellä oli itsensä loukannut iso otus pihalla ketarat pystyssä ja katsoimme kaikki alusta loppuun - tosin ammuttu se oli jo aiemmin, kotitilallaan. Iloksenne en laita kuvaa happeningistä tähän. Lihallisissa merkeissä on muutenkin päivä mennyt, sairaalassa tutkittiin tyttären hermoratoja ja ilta seurattiin kaukalopalloa koulun kentällä (vanhempien joukkue voitti oppilaat 14-13 vaikka meidän nassikka laukoi jotta verkko helisi), sekin on lihaisaa se homma. Ei olisi minusta siihen.

Mutta muihin aistinautintoihin: löysin Jyväskylästä Ihanan Kirjan, eestiläisiä kansallispukuja! Kerrassaan upeat kuvat ja paljon ideoita.

1310692.jpg

Ja toinen upea kirja, norjalaisia neuleita:

1310696.jpgKävin myös ilmoittautumassa työkkäriin, kun tuo sairasloma loppuu ja uutta en hae. Sas nähä mitä tapahtuu. Löytänen itseni tuotapikaa taas jostain työkykytutkimuksesta. Ehkä menen tällä kertaa Turkuun, siellä on kuulemma kivaa...

1310642.jpg

Kotitie eilen, talonhäämötystä. Mukava tulla kotiin.