Koneelle on kertynyt tuhansia kuvia (onko tuttua?) joista tekisi mieli tehdä Jotakin. Niinkuin esimerkiksi näyttely. Kuka maksaisi kalliit tulostukset, pitääkö hakea apurahaa? Kehystys se vasta maksaisikin. Ja sitten on nuo runot vielä, jos niistä kaikista saisi sellaisen yhteisjutun? Näyttely voisi olla kirjastossa tai Nikolaintalolla, ehkä Punnosella jos sinne saa mennä muutkin kuin taiteilijaseuran jäsenet. Tarvitsisin mesenaatin lisäksi myös assistentin! Valokuvakirja on suunnitteilla, sen voi sentään tilata itse Ifolorilta, samoin kuin kortit. Jos projekti etenisi niin vielä olisi yksi tukala vaihe: valinta ja karsinta.

Tulostin eilen kolme kappaletta runokirjaani ja arvatkaapa mitä, jokainen niistä meni puoliksi väärin päin enkä tajua kuinka siinä niin kävi. Tarvitsen myös koneenkäyttäjän näemmä. Tästä on se hyöty eli yllyke, että saatan leikellä runot lappusiksi, jotka sitten kauniisti liimailen johonkin käsintehtyyn kirjaseen koristeiden kera.

Talossa vallitsee ihmeellinen rauha (jos Huvituttia ei oteta lukuun) kun kaikki vieraat ovat poistuneet. Minulla on yskä ja kurkku kipeä. Miehet rakensivat kaksi päivää pojille majaa metsään, siitä tulee hieno. Ostin kanelia muurahaisten kiusaksi, ei sinne voi tuhteja myrkkyjä laittaa ja kaneli on hauska idea jos ei ehkä tehokas. Isoveikka on täpinöissään majasta, koko ajan pitäisi rakentaa, yötä päivää. Siitä se alkaa... Opetteli käyttämään sirkkeliä ja muita pelottavia vempaimia, paukutti nauloja itikkahattu päässä myöhään iltaan. Ilovalmari juoksenteli eestaas lautojen kanssa ja oli ylenpalttisen touhukas myös. Vaikka olen itsekin rakentajatyyppiä, osakseni lankesi lähinnä kaikenlainen varoittelu ja laastarointi.

1643451.jpg
Valon pilakuva :-)


***


1643434.jpg
Päätön morsian? Tykkään tästä kuvasta silti.