Feresi valmistui, rätsinää puuttuu vielä - sen teen illalla. Tässä vaiheessa olevan feresin kuva, ilme on kyllä muikea. Lieneekö siinä itkuvirsi meneillään vai mikä. Laitan paremman kuvan essuineen päähineineen myöhemmin jahka kerkiän. Puku on vielä ihka silittämättä, se on harsimisen lisäksi toinen juttu jota en juurikaan harrasta.
1678639.jpg
Tukkaani laitoin muutaman koeluontoisen rastan (väri on hiukan liian vaalea), olen tuntenut itseni nätiksi vain ja ainoastaan rastojen kanssa ja niitä nyt siis pitää taas saada. Sellainen touhuilu estää minua myös kiinnittymästä liikaa jalat pilviin. Oma tukka on liian lyhyt, on siis laitettava keinokuitua.
1678644.jpg
Voi maallisuuksia. Onneksi on olemassa taivaallista kauneutta. Tänään unohdin kameran kotiin ja tietysti missasin elämäni kuvan. Valtavan upea suuri sudenkorento kultasiipi oli tipahtanut kävelytielle, oli pökerryksissä ja nostimmekin sen pystyyn, pois jaloista. Siinä se lekutteli, lentoon ei vielä toennut. Mutta mitä kuvia niistä siivistä olisinkaan saanut!!
Onhan aina kukkia. Päivän punainen (puna-liila) on mummin unikko. Se on myös päivän vihreä, jos ei feresiä lueta.
1678656.jpg

1678657.jpg

1678658.jpg

1678660.jpg
Lisääkin liilaa löytyy mummin pihasta; alppiruusussa pörräsi hullunkurisia kimalaisia, niistä en onnistunut saamaan kuvaa - video olisi tosin ollut parempi tallentamaan sen pelmutuksen!
***
Joskohan tästä taas pihalle lapion kanssa.