Hakemukseni Kelvottomien Kirjailijoiden Seuraan on hyväksytty! Olen hyvin, hyvin otettu tästä kunniasta ja kiitän arvoisaa juryä. Etenkin kun anomukseni alkuperäinen muoto oli lähinnä vaatimus päästä jäseneksi - korjasin sen seuraavassa viestissä pyytäen anteeksi mutta en toki muuttanut sanamuotoa. Eihän nyt Kirjailija sellaiseen mielistelyyn sorru!

Tämä aamu on alkanut hyvin, ei satu.

Eilen illalla kävimme halimassa nuoren avioparin, he lähtevät häämatkalle Sideen tiistaina. Hyvää matkaa rakkaat! Kävimme myös vigiliassa Miehen kanssa ja isäni luona. Palautimme Lidlin pullot, niistä kertyi karttuisat 6 euroa 80 senttiä, joilla ostimme matkakarkkia ja vettä (kaivo on yhä samea). Muuten emme asioi Lidlissä, häitten alla sieltä sai kyllä limsaa hyvin. Mutta että kolmekymmentakuusi markkaa karkkiin ja veteen!!! No, kalliimmaksi se olisi tullut varmaan muualla?

Luontoon:
1808658.jpg
Puolukkametsä was here
1808666.jpg
Maastossa (onkohan muurahaisfobialle olemassa latinankielistä nimeä?)

Kävimme metsässä pari päivää sitten (kipeänä tekee kaikkea kummallista), löysimme tatteja ja suippumyrkkyseitikkejä. Puolukkametsämme oli ajeltu maan tasalle! Suru! Koko ihanuus jää siis muistoihin vain, tänä vuonna tai kenties koskaan emme löydä yhtä anteliasta maastoa ja kaunista metsää. Kuvausprojektinikin tyssäsi tuon metsän kaatumiseen - ajellessamme etsin nyt uusia kuvauspaikkoja rautakausikirjaan. Pah. Pöh.
***
Törmäsin Tyttären videoon apinanlennätyksestä. Taitaa olla sukuvika tuollainen hauskanpito?