Matka oli oikein mukava ja onnistustunut, jos ei lasketa seurueen lyhyimmän jäsenen pientä oksennusepisodia ja kuumetta. Isompia lapsia ehkä tökki myös kaikki se kirkossakäynti (matka alkoikin Haapamäeltä liturgian merkeissä, käymme siellä vuosittain kun se kerran järjestetään erään vanhemman rouvan kotona - olisi harmi jäädä pois kun meitä sinne hiukan jo odotetaankin. Siellä on aina mukavaa ja hyvä tarjoilu :)) ja pappien kanssa toohaaminen :-D Tavattiin i. Matti kolme kertaa, käytiin kahvilla Loftetissakin kuten oli suunniteltu ja sillä reissulla harmistuin itseeni kun en saanut matkan parasta valokuvaa. Isä Matti kantoi Ilovalmaria harteillaan helmat liehuen Vaasan keskustassa, siitä olisi tullut kaikkien valokuvieni äiti. Olen liian ujo kuvaamaan, sitä se on.
Uiminen oli mukavaa, kylpyläpuoli oikein kiva. Parasta oli uida ulkona pää jäässä myöhään illalla. Minä hiiri en uskaltanut laskea sitä liukumäkeä, miehet sitäkin enemmän. Höyrysauna teki hyvää, sain olla siellä ihan itsekseni kun lapsukaiset ei tykänneet - oiva piilopaikka!

Ajelimme katsomaan Raippaluodon siltaakin, onneksi ei tuullut kovasti... Olen hiukan hiiri myös mitä tulee siltoihin. Korkeisiin ja pitkiin varsinkin.
Tapasimme kouluaikaisen ystäväni perheineen (miten kaikkien lapset kasvaakin niin???) ja tutustuimme yhteen vaasalaiseen kirpputoriin sekä minimaniin - perhetaapamisten aatelia siis :-D

Päivitän paraikaa aivojani arkeen, en oikein osaa asettua.

1328231.jpg

Matkalla kotiin, hieno usva!