Jaa sinne se meni se kesä. Oltiin juuri lumisotaa, tottumattomalle aikamoinen ponnistus. Naama meinasi revetä riemusta. Joutsenet silti tepastelevat pellolla, hauska katsoa miten ukko vahtii ympäristöä ja akka senkun makoilee. Naakkoja on pellontäysi myös, keksin että niillähän on oma biisikin, se "naak-naak-naaking on heaven's door" tiedättehän.

Olen virkannut peitteen siihen tilaan, että pakkotauko tuli vastaan - langat KertaKaikkiaanLoppu. Ja tilkkuihin tarvitaan montaa eri väriä eli yhden kerän osto ei riitä. Puuttuu vielä 7 tilkkua, sitten virkkaan nekin kiinni ja vielä teen punaisella langalla piparkakkukoristeet reunoihin. Sen alla on mukava köllötellä ja katsoa aamuohjelmia. Aloitin villasukat, sellaiset perusmalliset, jotain tehtävä koko ajan edelleen. Käspaikka on edennyt vaikeaan vaiheeseen, en tajua miten niitä kuvioita voisi tehdä järkevästi!!

Luin Umayya Abu-Hannan kirjan Sinut, jota suosittelen. Pidin hiukan enemmän Nurinkurin-kirjasta. Olemme kuunnelleet äänikirjana kaksi ensimmäistä Potteria, huomenna etsitään onko kolmatta olemassakaan vielä - jos ei niin kuunnellaan Artemis Fowlia. Ääinikirjariippuvuus on salakavala vaiva!

Mitä vielä päivääni kuului...? Käytiin kaupungintalolla hakemassa matkakorvauksia koulutapaturmasta, niitä käyntejä sairaalassa piisaa edelleen. Torstaina ollaan taas ortopedillä, huhheijaa.
Sain postcrossing-kaverilta kolme (!!!) hienoa korttia, Katja tekee niitä itse ja miten hienoja ne on! Ammattimaisia suorastaan, ilo silmälle, seinälle kiipeävät ne.

1464976.jpg

Lordi leikki tiikeriä toissapäivänä. Tänään kaikki kolme kissaa metsästivät lumipalloja. Naakkapöytä olisi katettu mutta raasut eivät uskalla likelle lainkaan.