Tässäpä Miehen tämän päivän valutulos, liki täydellinen! Odottelen omaa vuoroani eli kuvien puhtaaksipiirtämistä ja jotain mittailua/laskentaa varmaankin on luvassa (Ei Draken yhtälöä kuitenkaan...) Tästä se alkaa, Suuri Tilaustyö. Jokunen on jo ehtinyt kysyä josko tällä sitten tienaa hyvin. No ei tienaa, materiaalit lähinnä saa pois tällä työtahdilla mihin me kyetään :-D

1193204.jpg

Siis hiekkavalumuotti, siinä näkyy valu- ja ilmakanavat hyvin. Tuo raita on booraksia, jota siihen lipsui hieman. Valettuna on hopeinen lätkä, josta taotaan litteä ja suuri - yksi kuudesta samanlaisesta. Niistä sit sahataan ja hiotaan ja filssataan jne kaikenlaista isoa ja hienoa :)

Muuten mietin, miksi ihminen tahtoo selvittää maailmankaikkeuden mysteeriä kun lähempääkin rahareikiä ja pohdittavaa löytyy. Ikäänkuin olisi huolissaan Nicaraguan lapsista ja jättäisi huomiotta naapurissa pahoinpidellyn pikkutytön. Näinkin olen nähnyt käyvän. Tosi ääriesimerkki, myönnän. Silti ihmetyttää minua onnetoista. Saako niistä pohdinnoista sielunrauhaa ja syvää iloa ja varmuutta johonkin?