1783984.jpg
Pankin talkkarit muistivat blogiani kesänapilla. Olen siitä hyvin, hyvin iloinen ja kiitän kauniisti. Koska tällaisiin napskuukkeleihin liittyy sääntöjä, julkaistakoon nekin ohessa:

Säännöt:

1. Voittaja voi laittaa logon blogiinsa.
2.  Linkitä siihen blogiin, josta palkinnon sait.
3. Nimeä vähintään 5 muuta blogia palkinnon saajiksi.
4.  Laita noiden blogien linkit sivullesi.
5.  Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.


Yritän jatkaa tätä postausta kunhan a) saan joitain kuvia siirrettyä koneelle b) keksin viisi jatkettavaa... c) juon taas monta kahvikupillista d) syön loppuun häistä jääneitä juttuja e) saan sielulleni rauhan ralliyleisöltä joka ajaa ohitsemme paraikaa eekoota katsomaan - osa heistä ei tosiaan reinoaan lepuuta suorallamme

Kuvasin auringonpimennystä, se oli antoisaa. Nyt voisin laskea autoja. Tai kuvata niitä! Jos vaikka valokuvatorstaissa heltiäisi syksyllä aiheeksi "voi kurjaa".

***

Noniin... nyt on kahvit juotu, piparit heitetty huiviin ja ohiajajat katsastettu - on siis aika aloittaa ei luu- vaan kesänappien jakelu:

Ensimmäinen menee Vilijonkalle, jonka blogia kohtaan tunnen suurta uteliaisuutta, ellen peräti rakkautta. Kuvat kertovat paljon, tarinat pistävät ajattelemaan. Tähän ihmiseen haluaisin tutustua, oikeasti!

Seuraava kesän ilo on Liivia, kuten Vilijonkallakin hänen blogistaan välittyy arjen kauneus, eräänlainen pyhyys jos ilmaisu sallitaan kaikkien osapuolten taholta.

Koska olen hiukan samankaltaisuuksiin juuttuvainen, saa seuraavan maininnan Piilomaja; rakastan yksityiskohtia ja pieniä asioita.

Harmaasus' kuuluu ilman muuta kesälukemistooni, vaikken ehdikään kommentoimaan usein. Hersyvää!

Ja koska Pankin talakkarit jo nappinsa minulle heittivät, heidän tilalleen arvon-kautta-valitsen
Villaketun. Elämää!

1784271.jpg