Luin kirjasta, että talon etupiha viestii ammattiurasta tai jotain... ja sisäänkäynnin oikealla puolella on naapuruussuhteet (kontaktit) sekä matkustaminen ja vasemmalla viisaus, tieto ja koulutus... hmmm... Katsotaas. Etupiha on siis ura? Onko tuo omenapuiden paikka etupiha? Joo, päätän että se on. Sehän on melkein kiva ja siisti! Kummastako suunnasta katsotaan, onko se talosta vai ulkoakäsin se oikee ja vasen??? No jos on talosta käsin vasemmalla viisaus niin...
1482412.jpg

1482417.jpg
Ei ole älystä pulaa tässä huushollissa, jos tuota katsoo määrän vinkkelistä. Laatu ja järjestys, siinä hiukan toivomisen varaa. Koulutus on ollut melko kirjavaa, sehän näkyykin tuosta hyvin. Ja tiedot ovat tallessa pääkasussa hyvässä järjestyksessä, eikös vaan.

En uskalla lukea, mitä sanotaan tästä tai tästä...:
1482429.jpg

1482433.jpg
Nämäkin ovat melkein vasemmalla.
Mutta talvi on virallisesti ohitse! Pulkat kiipesivät puimurin päälle - kesälelujen viereen. Huhkin ladossa hengenvaarallisesti, lisäksi pinosin roskalautaa taapeliin jotta paukkui.
1482440.jpg

Miehillä on kumma tapa järjestää pihamaata. Vuodenaikatavarat menevät kyllä latoon, mutta eivät suinkaan paikalleen vaan siihen, missä eniten kuljetaan ja mihin pitää kiivetä saadakseen tavarat paikoilleen. Roskalaudat kipataan hyvän tavaran päälle ja  hyvä tavara unohdetaan ilman suojaa. Polttopuut piilotetaan visusti valtaisien koivutukkien taakse ja ellei muuta tekemistä keksi voi aina  metsuroida rankoja-joita-voi-joskus-tarvita ja kantaa ne latoon poikittain, kulkuväylälle tietysti.

Mutta ettei menisi ihan surkeaksi laitan vielä päivän joutsenen:
1482470.jpg