... joskaan siitä luvatusta leivästä ei ole vielä tietoa. Eihän tätä rahasta tehdäkään vaan rakkaudesta. Olen väsännyt piispanristin luonnoksia monta tuntia, miten aina tuleekin muutoksia juuri kun luulee saaneensa homman valmiiksi. Hieno tulee vaikka itse sanonkin, aika vaativa. Sitten vielä sekoilu tietokoneella kuvakansioitten kanssa - siitä kyllä voisin rahastaa...

Toissayönä poika 10v. hilpeili unissaan: "DÄGÄDÄGÄDÄGÄDÄGÄDÄGÄDÄGÄ!...Sitten vielä vasemmalle...." Pelasi kai jääkiekkoa? Ja muutama yö sitten tohkeili keskelle olohuonetta peitto ympärillään ja sanoi: "Täällä on lampaita." tai "Missä lampaat on?" En muista, harmi. Mutta sanoin, että ei ole lampaita mene nukkumaan vaan.

Niin kävin myös hampilääkärillä, joka ihmetteli kuinka juuri juurihoidettu hammas taas kenkkuilee. Eipä mitään kun uusi juurihoito ja antibioottikuuri. Luulin, että hoitaja ripusti paitansa henkarissa minun suupieleen, siltä se ainakin tuntui. Lisäksi oli suussa se imukärsä, tuppoja, vehkeitä ja lääkärin kädet kyynärpäitä myöten. Olipa kivaa.

Mitähän muuta meille on tapahtunut. Hautaristin pajukoristeet valmiit, hilkulla valmis. Kaunista. Laitan siitä kuvan sitten tähän kun se on koottu.