Mies halusi minun näkevän miten hän leikki sairaalassa pienenä poikana, mutta ei löydetty sitä oikeaa paikkaa sieltä. Sairaalassa oli monta kerrosta ja minä menin lopuksi etsimään kellarista. Siellä oli harmaa tyhjä huone, jonka keskellä matala sänky, peitetty kertakäyttölakanalla. Siinä äärellä oli polvillaan pieni tyttö laskemassa rahoja, sellainen siivoojatäti vierellään. Ne ei huomanneet mua lain, kävelin sisään ja ihmettelin kun oli ihan äänetöntä, rahat vaan kilahteli. Seinillä ei ollut mitään, mutta sitten huomasin naisen alastoman ruumiin seinän vierellä pöydällä, se oli peitetty vaan sellaisella harsolla. Näin lattialla yhtäkkiä enemmänkin ruumiita, kaikki alastomia ja huonosti peitettyjä. Ne oli kuin välivarastossa, kun muualle ei ollut mahtunut.
Seinään ilmestyi rakennusmuovilla peitetty ovi, jonka takana kulki loputon jono alastomia naisia johonkin, kuin suihkuun, kaikki oli harmaata väritöntä äänetöntä. Kun tajusin missä olen niin säikähdin ja lähdin pois ja ovella tuli vastaan alaston pikkutyttö, laskemaan rahoja tietty.

Se niistä lapsuuden leikeistä siis.

Sit värjäsin rintsikoita munakennoissa (???) kavereitten kanssa, ne piti heittää johonkin hyllylle "värjääntymään" jonkun "valokäsittelyn" jälkeen. Niistä kuului kumma poksahdus ja siihen päälle piti heittää vielä push-uppien toppaukset. Kerrostalon kellarissa oli sellainen tila ihan sitä varten :-D