Kiitos Jaana kivasta paketista - se saapui juuri sopivasti synttäripäiväkseni :)
1897606.jpg
Ihana-lehteä en ole koskaan ennen varmaan nähnytkään. Siinä on montaa hauskaa juttua toteutettavaksi. Ilahduin erityisesti vanhoista kirjankansista tehdyistä laukuista! Mittanauhat pääsivät heti tositoimiin, kun aloitin uutta neuletta ja sen mitoissa oli hiukan epäselvyyttä (kuten aina minun neuleissani...). Langat pääsevät pian käsittelyyni myös, väki kuulemma tarvitsee lapasia enkä voi sitä kiistää. Meillä on läjäpäin parittomia lapasia. Ihanista vihreistä papereista teen kortteja ja tuotelappuja käsitöihini. Mitkä värit, nam!
1897608.jpg
Suklaassa ei ollut voittoa, mutta hyvältä se maistui viime yönä (äidit syö lapsiltaan salaa suklaata öisin, kuten tiedätte :D) ja tuo tee minua riemastutti - olemme juuri päässet Maten makuun ja juomme sitä kuppikaupalla päivittäin. Osuva valinta siis! Yritän vähentää kahvinjuontiani sen avulla.
1897632.jpg
Itsetehdystä kauniista rasiasta (joka löysi heti paikkansa pikkutavaroitten pesänä työtilastani) löytyi yllätyksenä mm "örkki", jonka Ilovalmari risti oitis Samsamiksi:
1897622.jpg
Siinähän Samsam meneekin avaruusaluksellaan (joka tässä on pesupallo)!

Saatteena oli Inge Löökin hauska dyykkarimummot-kortti - tunnistan siinä kovasti tseänikin... :-D

Tämä oli hauska ja haastava vaihto, ehkä osallistun toistekin johonkin... ATC-kortit kiinnostaisivat myös kovasti. Uuden ideankin olen saanut, silmukkamerkkejä pitää käydä väsäämään.