Työntäyteinen päivä, aamuohjelmat saivat seurakseen vimmaisan huovutusneulan napsutuksen. Makasin mahallani lattialle kyynärpäähäni nojaten ja huovutin enkeliä, josta tuli toistaiseksi ihan Kalkaroksen näköinen (?), samalla kun katselin miten Simon jätti Annan ja tyttärensä. En tiedä kumpi oli merkillisempää, tv-sarjan hahmojen vai minun koukeroni. Sain työnnettyä tähän työhön ikivanhan silkkisen tanssihuivini taustaksi.
1574895.jpg

Isoveikan aikuiset puolisisarukset tulivat puolisoineen ja lapsineen vierailulle illansuussa, ylihuomenna on odotettavissa Isoveikan toinen enoksituleminen! Mukava kun pääsivät vielä käymään, eikä synnytyskään alkanut täällä vaikka niin vähän suunniteltiin (olen katsonut liikaa BBC:n sarjoja) kun niin naurettiin. Miehet pomppivat trampoliinilla vesi-ilmapallon kanssa. Rakkaita ihmisiä ovat, monen vaikean mutkan kautta asiat ovat kääntyneet parhain päin.

1574932.jpg
Päivän hopeatöitä... Huomenna filssaan ja juotan. Mies on tehnyt nämä, minä vaan suunnittelin sekä piirsin nuo jutut ja lopun päivää taas huovutin. Neulehulluus loppui lankojen huvettua, tilalle iski huovutushulluus!